18. září 2007

Expedice Slovensko se neúprosně blíží

13:49 středoevropského času. V 15:00 musím být nastartovaný před barákem. Jsem ještě ve spacím úboru a přede mnou leží cár dosud nepopsaného papíru, na který se chystám napsat seznam věcí, které zapomenu. Zatím se bavím tím, že si se Sokym posíláme po icq odkazy na oldschool pecky od Maidnů, Ejsíček, atd. Soky už má zabaleno. Zrádce. Nervozita se nedostavuje. To jsem celý já. Určitě zapomenu kartáček.

Zamačkávám slzy

Ták jo. Dneska jedu s bandou na Slovensko. Vůbec nikdo mi nevěří, že tam budeme dělat něco jiného, než se utápět v litrech al-kahalu. Však já jim ukážu. Teď už ale musím končit, protože potřebuju ještě skočit do krámu pro nějakej chlast. Mějte se tu krásně, za týden mě tu máte zas. A třeba o naší expedici i něco napíšu, ok? Tak se na mě nezlobte. Mám vás rád.

4. září 2007

Doufám,

že pro vás brzy vymyslím zase něco kloudného ke čtení, vy má lůzo nejdražší. Něco, co bude mít více jak tři řádky textu. Ale znáte to... lenost... uf... ani se mi už nechce napsat ta
p-i-t-o-m-á
t-e-č-k-a
Tečka.

Cože?

Devět přístupů za den? Kde to žijem? Dělám ten blog snad proto, aby mi to někdo četl? Táhněte, lůzo!

1. září 2007

Sliby se maj plnit...

24. srpna jsem Vám, milí ztěží-dva čtenáři, slíbil, že se také pokusím nažhavit neurony mého alkoholem zhuntovaného mozku a vynasnažím se rozvzpomenout na události "Pstružnických bestiálních orchií" (dále už jen "PBO"). Dnes Vám mohu s ohromným ulehčením a uspokojením říci, že na to pěkně seru a pouze Vás odkážu, protože o této veselé události již napsal můj kolega blogař a milenec Soky (ukradnuvši mi v zápalu tvůrčího zvracení mé oblíbené jméno Dickinson Cock) a já už k tomu snad ani nechci nic dodávat. Na závěr však přiložím alespoň fotku, která, myslím, plně vystihuje ducha celé této bohem požahané akce.

Le Paris!

Konečně se na můj počítač dostaly fotky z krásné Paříži, které dlouho ležely pod vrstvou prachu samotného zapomění na bratřikově notebooku – skoro po roce! A abyste nebyli o nic ochuzeni a věřili mi, že jsem tam skutečně byl, pořídil jsem kouzelnou mašinkou jeden obrázek mé maličkosti speciálně pro tyto účely! Tak tedy nasávejte tu úžasnou atmosféru města absinthem zlitých umělců a hnusného piva! Nasávejte ji plnými doušky, mí milí! Bonžůr, pade qa, sur de pon Daviňon, óne dánce tutaró, petit dežané, magmazel!